Здр. колеги имам 145 1.4 T.S. при натиснат съединител като включа на 1-ва колата сама леко тръгваше а днес ми потъна и педала на съединитела.Ще съм благодарен ако пише някои със подобен проблем.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем със съединитела
Collapse
X
-
Абе и аз все да напиша и все отлагам....
Значи в началото на месеца като бях в слънчевата Варна и ме валя един доста сериозен порой и по пътя към Златните минах през няколко езера и се появи едно виене(като на Мерцедес ако се сещате какво имам предвид) след като изсъхна колата, но същото това виене се оказа че го има само когато натисна съединителя макар и съсвсем леко........Що е то???
П.С. Сори колега че ти ползвам темата ама имаме малко общи неща като марка, двигател и пак по съединителя.98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Re: Проблем със съединитела
Първоначално публикувано от GaleanoЗдр. колеги имам 145 1.4 T.S. при натиснат съединител като включа на 1-ва колата сама леко тръгваше а днес ми потъна и педала на съединитела.Ще съм благодарен ако пише някои със подобен проблем.
Comment
-
Първоначално публикувано от MONIАбе и аз все да напиша и все отлагам....
Значи в началото на месеца като бях в слънчевата Варна и ме валя един доста сериозен порой и по пътя към Златните минах през няколко езера и се появи едно виене(като на Мерцедес ако се сещате какво имам предвид) след като изсъхна колата, но същото това виене се оказа че го има само когато натисна съединителя макар и съсвсем леко........Що е то???
П.С. Сори колега че ти ползвам темата ама имаме малко общи неща като марка, двигател и пак по съединителя.98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
Comment